Üdvözöllek!

12 hét alatt megtanítom neked is

mi az amin érdemes változtatnod,

hogy a hisztamin többé ne okozzon problémát.

Eleged van már, hogy...

… régóta nem találod a megoldást a problémádra?

… orvostól orvosig jársz, de csak bolyongsz az egészségügyi rendszerben?

… kivizsgáltak tetőtől talpig és minden eredmény negatív?

… azt mondták pszichés, keress egy pszichológust vagy pszichiátert?

Változtatni szeretnél, de nem tudsz, mert fogalmad sincs mit lehet enni? Tipped sincs, hogy mit főzz? Milyen étrendkiegészítők lehetnek a segítségedre? Mely gyógynövények javíthatnak az állapotodon? Mik azok a tényezők, amelyek javíthatnak vagy ronthatnak a tüneteiden?

Miért a program?

PONTOS IRÁNYMUTATÁS

Megmutatom neked az utat, amelyet én is bejártam. Kell ugyan próbálkoznod, hogy neked mi válik be a tippjeim közül, de sokkal gyorsabban ráakadsz a megoldásra, mintha az interneten próbálnád összeszedni, hogy mit csinálj. A programmal időt és a kísérletezés kellemetlen élményeit spórolhatod meg magadnak.

CSAPATBAN AZ ERŐ

A program egy Facebook csoporton belül zajlik. Mivel a csoportban mások is nagyon hasonló problémákkal küzdenek, könnyebb motiváltnak maradnod. Ráadásul megnyugtató élmény, hogy nem csak te vagy “képzelt” beteg. A csoporthoz csatlakozás csak a tagoknak lehetséges.

MEGTAKARÍTÁS

Sok felesleges kiadástól megkímélheted magad azáltal, hogy én már rengeteg dolgot kipróbáltam. Igyekszem segíteni, hogy mi felesleges, esetleg rosszul tolerálható, vagy mi az ami valóban megéri az árát.

Miért pont én?

Mert ismerem a diéta csínját-bínját.

 • Mert lassan 10 éve foglalkozom a hisztaminnal kapcsolatos problémák tanulmányozásával.
 • Mert rengeteg a hisztaminnal kapcsolatos téves információ, amit én a saját bőrömön is megtapasztaltam már.
 • Mert tudom, hogy nem egyszerű a megoldás. Hogy könnyű azt mondani, hogy nem szabad kerülni a hisztamint, de mennyire nehéz elviselni ilyenkor a velejáró tüneteket.
 • Mert én saját magam tapasztaltam ki, hogy miként lehet élelmiszereket visszavezetni, vagy egy tolerálhatatlannak tűnő étrendkiegészítőt sikerrel alkalmazni.
 • Mert természetgyógyász-fitoterapeutaként azt vallom, hogy az alternatív orvoslásnak nem szabadna alternatívának lenni, a gyógyszerszedésnek kellene végre azzá válni.

 

Bővebben ebben a cikkben olvashatsz rólam és a történetemről 👇

>>> Rólam

0% rizikó a 14 napos pénzfisszafizetési garanciával

HOGYAN ZAJLIK?

12  héten keresztül fogom fogni a kezed, és vezetlek majd nap mint nap egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb élet felé. Újrakezdünk, elfelejtünk, sírunk, nevetünk, letesszük a terheket, elfelejtjük a kifogásokat, megtanuljuk kezelni a stresszhelyzeteket. Támogatlak, amiben csak tudlak. 

Megtanítom pár hét alatt neked is mindazt, amit az elmúlt 10 évben tanultam és tapasztaltam a hisztaminszegény étkezés és életmódváltás kapcsán. Megmutatom én hogyan csinálom három kicsi gyermek, tanulás és munka mellett (csak hogy meg se forduljon a fejedben, hogy erre neked nincs időd). Minden héten meghackeljük az életünk egy-egy fontos területét a táplálkozástól a hormonokon át az alvásig, és apránként megváltoztatjuk azokat a rossz szokásokat és negatív viselkedési mintákat, amelyek hátráltathatják a gyógyulásodat. 

Egy limitált létszámú ZÁRT Facebook-csoport keretein belül rendelkezésedre állok abban az esetben, ha elakadnál valamiben, és segítségre lenne szükséged. A csoportba kizárólag a programban résztvevők vehetnek részt, ez valóban egy privát, prémium csoport. A programot követően sem engedem el teljesen a kezed! Lehetőséged van arra, hogy egy olyan csoportba kerülj a program végeztével, ahol kizárólag az addigi Restart csoporttagok vannak. A felmerülő kérdésekre továbbra is választ kaphatsz ezen csoporton belül. 

A program teljes hosszában részt veszek magam is, ez NEM egy letölthető anyagokat tartalmazó program, ahol a vásárlás után nincs lehetőséged a kommunikációra. Nem hagylak magadra 12 teljes hétig.  A kérdéseidre írásban a csoportban 24 órán belül válaszolok!

KINEK AJÁNLOM?

Annak, aki úgy szeretne életmódot váltani, hogy az hosszú távon is fenntartható legyen, aki azt szeretné, hogy az életmódváltás ne csupán az étkezési szokások megváltoztatásáról szóljon, és egy előírt étrend szigorú követéséről. Ez a program egy egységes rendszerbe foglalva lépésről lépésre ismertet meg egyéb, de az EGÉSZség eléréséhez hasonlóan fontos területekkel. Nemcsak azoknak ajánlom, akik valamilyen egészségügyi kihívással küzdenek, hanem azoknak is, akik egészségesek, de testi és kognitív képességeiket is optimalizálni szeretnék. Tulajdonképpen bárkinek, akit érdekelnek olyan biohackingtechnikák, amelyek elősegítik egy egészségesebb és erősebb ÉN elérését.

KINEK NEM AJÁNLOM?

Nem árulok zsákbamacskát, nem neked való ez a program:

 • Ha magadon kívül keresed a megoldást. Nálam sincs olyan varázspirula, amelytől egy csapásra meggyógyulsz úgy, hogy nem kell tenned érte semmit, és boldogan visszatérhetsz a régi szokásaidhoz, amelyek a jelen állapotodhoz vezettek. Alapvető feltétel, hogy akard te is, én nem tudlak erőszakkal megváltoztatni (és nem is akarlak).
 • Ha egyáltalán nem eszel állati fehérjét, tehát vegán vagy. Nincs elég tapasztalatom a vegán étkezéssel kapcsolatban, és megfelelő háttértudásom sincs ahhoz, hogy ezen az úton segítselek.
 • Ez a program irányt mutat és megtanít eligazodni az ajánlások útvesztőjében, de nem helyettesíti az orvosi konzultációt.
 • Ha egyéni tanácsadásra vágysz. Ez egy csoportos foglalkozás, amelynek keretein belül szívesen megválaszolom a kérdéseidet az aktuális tartalommal kapcsolatban, de személyes konzultációra kizárólag előzetes egyeztetés után van lehetőség. Írásban, Messengeren nem adok tanácsot!
 • Ha nem állsz készen lemondani azokról az élelmiszerekről, amelyek hátráltatják a gyógyulást. Ilyenek a gluténtartalmú gabonák, a rossz minőségű tejtermékek, lektinek, ultrafeldolgozott szénhidrátok.
 • A programban 18 év alattiak nem vehetnek részt! Ebben az esetben a szülő jelentkezhet, és vehet részt a Facebook csoportban. 

a Program felépítése

Az egyes heteket egy adott téma köré építjük fel, és ezeken a területeken fogunk dolgozni. Minden héten vasárnap reggeltől éred el a csoportban a következő hét anyagait.

 • 01. fuel Az első héten a TÁPLÁLkozást fogjuk megvizsgálni. Miért jó vagy nem jó egy egyszerű hisztaminszegény diéta, amely tartalmaz tejtermékeket, gluténtartalmú gabonákat és rengeteg antitápanyagot is.
 • 02. histamine A második héten a hisztaminnal kapcsolatos összefüggéseket vesszük szemügyre és minden mást, ami a hisztaminnal kapcsolatos. Például vizsgálati lehetőségeket, megoldásokat akut helyzetekre, tünetek sokszínűségét
 • 03. boost Az harmadik hét az étrendkiegészítők hete. Mit érdemes szedni és mit nem, vagy akár messziről elkerülni.
 • 04. cycle A negyedik héten a cirkadián ritmusól lesz szó. Ezt fogjuk ezen a héten gatyába rázni, hogy ne okozzon problémát a hisztamin-anyagcserében.
 • 05. sleep Az ötödik héten az alvás és a nem alvás témáját beszéljük át.  
 • 06. power A hatodik a héten feltöltődünk. Nem is akármivel… hanem energiával! A mitokondriumoké a főszerep ezen a héten. 
 • 07. inside A hetedik héten a bélrendszer egészségével és a mikrobiom egyensúlyával foglalkozunk.
 • 08. balance A nyolcadik héten a hormonok egyensúlyáról és az ösztrogéndominancia problémájáról fogunk beszélni.
 • 09. stressless  A kilencedik héten a stresszkezelés és a stressz folyamán fellépő neurotranszmitter- és hisztaminreakciókról fogunk beszélni. 
 • 10. breathe A tizedik héten a légzés hisztamincsökkentő hatásait tárgyaljuk, és megtanuljuk a megfelelő légzéstechnika alkalmazását is. 
 • 11. move A tizenegyedik héten a sport és a mozgás jelentőségéről lesz szó. Megbeszéljük melyek azok a mozgások, amelyek a hisztaminszintre csökkentőleg hatnak és nem ájulsz el tőlük.
 • 12. detox A tizenkettedik héten a minket körülvevő méreganyagokat fogjuk átvizsgálni. Kiszelektáljuk a konyhát és a fürdőszobaszekrény tartalmát.
Mit kapsz a programban?

RECEPTEK

A programhoz ajándékba kapsz egy hisztaminszegény recepteket tartalmazó füzetkét is, amit én készítettem. A receptek nem tartalmaznak szóját, tojásfehérjét, glutént, sőt még a gluténmentes alapanyagok nagy részét sem. Nem használok lisztkeverékeket, a receptek túlnyomórészt alacsony fruktóztartalmúak.

Az ételek a svájci táblázat 0-ás és 1-es kódú alapanyagaiból készülnek. A receptek a program teljes 12 hetét lefedik, minden hétre menüötlettel!

A receptek egy részét videós formában is megnézheted, és te a jövőben is minden friss recepthez ingyen hozzáférsz.

KÖZÖSSÉG

A program egy teljesen zárt Facebook csoportban zajlik, amelybe kizárólag a program résztvevői vehetnek részt. Kis létszámos csoport, ahol bátran, őszintén felteheted a kérdéseidet.

Itt a program után sem maradsz magadra, mert hozzáférést kapsz egy olyan zárt közösséghez, ahol továbbra is eléred a Restart program legfrissebb anyagait INGYEN.

Kommentelhetsz, kérdezhetsz, megoszthatod a gondolataidat olyan emberekkel, akik ugyanazon az úton haladnak, amelyet te is bejársz.

Élő videók

A programhoz bónuszként jár 6 élő videó, aminek a keretein belül a hosszabb kifejtendő kérdéseket is megbeszéljük. Közelebbről megismerkedsz a többiek problémáival is, és nem egyszer fordult már elő a videós beszélgetéseink során, hogy egy másik csoporttag tapasztalatai vezettek el minket a megoldáshoz. Az élők videó időpontjait a program elején kitesszük a csoportba, így tudsz előre tervezni.  

A z élő videók során nem csak velem, hanem egy-egy terület szakértőjével találkozhattok. A 09.stressless hétre nem hívhattunk mást, mint egy fantasztikus pszichológust Szász Lindát, a 12.detox héten pedig Árvay Bálint funkcionális táplálkozási tanácsadó, és jódszakértő lesz a vendégünk.

Jegyzetek

Pdf formátumban minden hétre kapsz jegyzeteket is a heti anyaghoz. Így nem kell újra meghallgatnod egy videót, ha valamit vissza akarsz keresni.

MP3 meditációs anyagok

A programhoz bónuszként jár 4 meditációs gyakorlat is, amelyet letölthetsz a telefonodra és hallgathatod akkor is, ha a telefonod flight módba van kapcsolva. 

Videó

A heti anyagokat videón is megtekintheted kíváló minőségben.

Szakértők, akik segítenek restartolni

Csilla

Én (Csilla) írom a blogon lévő anyagokat, készítem a fordításokat, podcast-okat és személyesen vezetem a Restart programot. A csoporton belül szívesen válaszolok a kérdéseidre, és segítek megtalálni a megoldásokat a problémáidra. 

Linda

Szász Linda pszichológus segíti a csoporttagokat a stressless héten a program során. Linda elsősorban abban nyújt óriási segítséget, hogy megtaláld az utat saját magadhoz és azokhoz a dolgokhoz, amiket valójában szeretnél. Nélküle semmi sem létezne, amit most csinálok 🙂

Bálint

Árvay Bálint funkcionális táplálkozási tanácsadó, jód- és nehézfém profi. A detox héten a webinár vele zajlik, ahol rengeteg érdekes dolgot tudsz meg tőle a környezetünkben található nehézfémekről. Régóta, nagyon alaposan foglalkozik a nehézfém-kivezetés témájával.

REstart program

REstart program

 • Örökös hozzáférés a programhoz
 • 12 héten keresztül folyamatos támogatás
 • 6 live webinár, ahol élőben kérdezhetsz szakértőktől
 • 80+ hisztaminszegény recept
 • meditációs hanganyagok
 • zárt Facebook csoport a résztvevőknek
 • exkluzív kedvezmény a hisztaminmentes.hu webáruházban

Válaszd a számodra megfelelő fizetési opciót!

3 havi részletfizetés

Ebben az esetben a program 3 havi részletben kerül kiszámlázásra. 4 hetente 23300,- Ft a program díja, amelyet a 14 nap pénzvisszafizetési garancia leteltével a résztvevőnek kötelessége kiegyenlíteni. Ennek elmaradása esetén az Általános szerződési feltételekben rögzített szabályok lépnek életbe. 

Egy összegű befizetés

Ebben az esetben a program egyszeri 69900 forintba kerül. 

 

A program indulás március 12. szombat, de jelentkezni március 13. éjfélig még lehetséges. Ezt követően a jelentkezés lezárul a következő, szeptemberben induló programig. 

Vigyázat! A szeptemberi program teljesen átalakul és újabb szakértők részvétele miatt várhatóan 30%-kal magasabb áron lesz elérhető. Ezen az áron most utoljára van lehetőséged csatlakozni!

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos, 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha a program nem nyerte el a tetszésedet. Nem kell magyarázkodnod, egyszerűen jelzed, hogy nem szeretnél részt venni, én pedig visszautalom a befizetett összeget. 2 hétig lehetőséged van a programot tesztelni, ha nem jelzed az elégedetlenséged, ezután viszont köteles vagy a program teljes árát kifizetni.

Jelentkezés feltételei

- Facebook regisztráció és alapszintű ismerete, mivel a program teljes egésze a Facebook keretein belül zajlik - Zoom meeting használata - Hetente nagyjából 3 óra, amit velem és magaddal töltesz - betöltött 18.életév A felsoroltakon kívül másra nem lesz szükséged!

vélemények a programról