Szabadulj meg a hisztaminintolerancia tüneteitől!

Velünk könnyedén megtanulhatod, hogyan kezelheted hatékonyan a hisztaminérzékenységed, mit egyél, hogy jól legyél, és segítünk, hogy végre megtaláld a mögöttes okokat.

Szabadulj meg a hisztaminintolerancia tüneteitől!

Velünk könnyedén megtanulod, hogyan kezelheted hatékonyan a hisztaminérzékenységed, mit egyél, hogy jól legyél és végre megtaláld a mögöttes okokat!

Itt az ideje

kezedbe venni az irányítást, ha

... nem tudod, hogyan enyhítsd a tüneteidet

Rosszullétekkel tűzdeltek a napjaid és előfordul, hogy pár óra alatt túl vagy rajta, de van, hogy napokig használhatatlan vagy. Mindennapos a hasfájás és a szorongás, amit nehéz kézben tartanod, és nem tudod mi tegyél ellene.  

... nem sikerül a végére járni mi okozza

Fogalmad sincs, hogy kezdj bele az alapbetegség feltárásába. Segítséget nem igazán kapsz, mert képzelt beteg vagy. Az eredményeid nem elég rosszak ahhoz, hogy valaki komolyan vegyen és segítsen mélyebbre ásni. 

... elképzelésed sincs mit egyél

Egyhangú az étkezésed, bizonytalan vagy az ételek hisztamintartalmát tekintve, és igazából kedved sincs új ételeket kipróbálni, mert félsz, hogy rosszul leszel. Utálod a napi főzőcskézést, mert se kedved, se időd, se ötleted nincs hozzá. 

... gyakran szorongsz a tüneteid miatt

Nagyon sok hisztaminérzékeny gyakran szorong az étkezések, a tünetek, a bizonytalanság, hogy mikor jön a következő rosszullét és a segítség hiánya miatt. Nehéz ezeken átlendülni, ha valaki magára van hagyva, és nem érti meg a környezete. 

... elvesztél az információkban

Amikor valaki megtudja, hogy hisztaminérzékeny, egy pillanatra megkönnyebbül, hogy mégse meghülyült, hanem van egy „ludas”. Aztán jön egy hirtelen fordulat és azt gondolja, hogy jajjj csak ez neeeee… Ellentmondásos információk, nem létező kórkép, végeláthatatlan tiltólista.

... az életminőséged romokban

Te is visszakívánod a régi életed? Ne tedd, az az életmód vezetett ide. De tudom, hogy fájdalmas szembenézni a sérülékenységgel, azzal, hogy átmenetileg minden kihívásnak tűnik az élet sok területén. Családi programok, baráti összejövetelek, nyaralás, semmi nem megy úgy, mint régen. 

ezzel leszámolunk!

Egy egyedülállóan átfogó hisztaminintolerancia tudástárral várunk, hogy neked is segítsünk újra teljes életet élni nehézségek ellenére is!

Megtanítjuk, hogyan tudsz villámgyorsan tünetmentes lenni, leásni a kialakuláshoz vezető okokhoz, és kialakítani egy olyan életmódot, amiben a hisztaminérzékenység labdába sem rúghat. 

Tudni fogod, hogy mit egyél!

Javaslataink segítségével tudni fogod, mi kerüljön a tányérodra, hogy ne legyen tápanyagszegény és unalmas az étkezésed.

Az első 3 hónapban havi menütervet és recepteket is kapsz hozzá, hogy végre kreatívan tudj főzni. 

Megkeressük
az okokat!

A csoportban rengeteg videót találsz a mögöttes alapbetegségekkel és feltételezhető okokkal kapcsolatban. 

A tüneteid alapján kiderítheted, mely gyökérokok lehetnek a hisztaminérzékenységed kiváltói. Ezek megoldására javaslatokat is kapsz. 

Egy szakértői csapat segít neked

Egy betegséget megoldani kizárólag diétával és étrendkiegészítőkkel képtelenség. 

A Hisztaminhacket ugyan Csilla vezeti, de pszichológus, több táplálkozási tanácsadó és gyógytornász is segíti a csoportot. 

Ne is olvass tovább, ha...

ez nem egy újabb csodaszer!

de akkor mi?

Videó lejátszása

Szerintem te már pontosan tudod, hogy a diétánál többre van szükséged, csak bizonytalan vagy.

Fogalmad sincs milyen lépésekre van szükség ahhoz, hogy igazi Hisztaminhacker légy? 

Akkor tökéletes helyen vagy, mert én tudom!

miért pont én?

Hadd meséljek egy rövid történetet az alkaromon lévő tetoválásról. Akkor tetováltattam, amikor nagyjából egy éve voltam hisztaminérzékeny. Mindig is a szabadság volt az egyik fő motivációm, de amikor hisztaminintoleráns lettem, hirtelen megfosztottak mindennemű szabadságomtól. Ahogy próbálkoztam kiutat találni és egyre jobban lettem, annak jelképeként készült, hogy soha többet nem engedem, hogy ez mozgassa az életem és márpedig el fogom vágni azokat a szálakat, amik fogva tartanak. 

Mára már átértékeltem sokmindent, és nem mint börtönre tekintek a hisztaminérzékenységemre, hanem inkább mint védőangyalra, mert ha nem lenne, sosem kezdtem volna foglalkozni magammal, az egészséggel, a genetikával és a környezettel, ami körülvesz. 

Ha készen állsz a változásra, akkor 10 év tapasztalattal a hátam mögött és egy csodás csapattal neked is meg tudom mutatni, mit kell tenned, hogy kiszabadulj a tested börtönéből.

Azt fogod észrevenni, hogy egyre kevesebb a rosszullét, bátrabb leszel az étkezésekkel kapcsolatban, és visszatér az életkedved…

A hisztaminhacket neked találták ki, ha...

A hisztaminhacket NEM neked találták ki, ha...

Hisztaminhack

menetrend

Ahhoz, hogy mihamarabb jó legyél az első a legfontosabb szakasz. A kezdeti hetekben a hisztamincsökkentésre helyezzük a fókuszt, amit nem csak a diétával valósítunk meg. Minden eszközt a kezedbe kapsz, hogy pár hét alatt tünetmentessé válj.

A 2.szakaszban megpróbálunk a probléma gyökeréhez leásni. Kiderítjük milyen egyéb probléma lehet a háttérben, ami okozhatja, ronthatja, tiggerelheti a hisztaminérzékenységed és folyamatosan emelheti a hisztaminszinted.

Az utolsó szakaszban a megoldásokra és az életmód megváltoztatására törekszünk. Erre azért van szükség, mert ha a szokásaidon nem változtatunk nem is fogsz tudni tartósan tünetmentességet elérni. 

Hisztaminhack

menetrend

Az utolsó szakaszban a megoldásokra és az életmód megváltoztatására törekszünk. Erre azért van szükség, mert ha a szokásaidon nem változtatunk, nem is fogsz tudni tartósan tünetmentességet elérni. 

Ebben az időszakban megpróbálunk a probléma gyökeréhez leásni. Kiderítjük, milyen egyéb probléma lehet a háttérben, ami okozhatja, ronthatja, tiggerelheti a hisztaminérzékenységed, és folyamatosan emelheti a hisztaminszinted.

Ahhoz, hogy mihamarabb jó legyél, ez a legfontosabb szakasz. Az első hetekben a hisztamincsökkentésre helyezzük a fókuszt, amit nem csak a diétával valósítunk meg. Minden eszközt a kezedbe kapsz, hogy pár hét alatt tünetmentessé válj.

program tartalma

témáink modulokra osztva

Nézd meg milyen témakörökben fejlesztheted az egészséged nálunk!

Étkezés

Ebben a részben beszélünk az étkezésről, megfelelő tányér összeállításról és az egyes makrotápanyagok jelentőségéről.

Szót ejtünk a javasolt étrendkiegészítőkről, a cirkadián ritmus és alvás hisztamincsökkentő szerepéről.

Kapsz recepteket és ötleteket is az étkezéshez.

Ha három hónapra csatlakozol hozzánk, akkor a teljes időre kapsz menütervet, recetpeket, útmutatást, hogy mi alapján dolgozd fel a videókat. 

Bélügyek

Az emésztőrendszer működéséről tanulhatsz, és a bélrendszeri zavarok megoldásairól.

Megmutatjuk, mit tehetsz akkor, ha nincs lehetőséged mikrobiomtesztet csináltatni, mert azért régen is volt élet több szárezres tesztek nélkül, és sikerült enélkül is szép öregkort megélni.

De ha szeretnél egyet, abban is segíteni fogunk, és a kiértékelést is elkészítjük neked.

A bélrendszerrel kapcsolatos anyagokat a 2.hónaptól éred el!

Szorongás

Miután megtanulsz egészségesen étkezni, és a emésztőrendszer működését is elkezdtük helyreállítani, jöhet a szorongás és a neurotranszmitterek egyensúlyának megteremtése. 

Mutatunk neked olyan növényi hatóanyagokat, amelyek segítik a relaxációt, és mellékhatás nélkül alkalmazhatóak. 

A neurotranszmitterek mennyisége mérhető is, ha ennyire mélyre szeretnél vándorolni, ebben is tudunk segíteni. 

Hormonok

A hisztaminérzékenység 90%-ban a nőket érinti, emiatt az egyik fő mumusnak a női hormonrendszer működését tartjuk.

Azonban nem csak a szexuálhormonokkal hozható összefüggésbe a hisztaminérzékenység (pl.: ösztrogéndominancia), hanem a pajzsmirigy zavaraival is. 

Hormonokkal kapcsolatos eddigi anyagaink: mellékvese, pajzsmirigy, ösztrogén-dominancia.

Környezet

Mint epigenetikai tanácsadó, nem hagyhatom ki a méreganyagokat és hatásaikat a szervezetünkre. Egyes anyagok képesek a génexpressziónkat is megváltoztatni, ráadásul nem is kevés ilyen anyag vesz körül minket, és szinte egytől-egyig mind hisztaminfelszabadító is.

A méregtelenítés és a májtámogatás a jelenben az egyik legfontosabb feladatunk ahhoz, hogy hosszú, egészséges életet élhessünk.

Életmód

Mindenkit el kell keserítsek, aki azt hiszi, hogy felkeres bármennyi orvost, terapeutát, vajákosnőt, ráolvasót, vagy engem, és egy csapásra kigyógyul! 

Ha veled ez történt, nem voltál sosem hisztaminérzékeny. A hisztaminintolerancia civilizációs betegség is, és az életmódunk egy jó nagy lapáttal rátesz az állapotunkra. Nincs semmi, amit beszedhetsz és meggyógyulsz, ha valaki ezt állítja tudd, hogy kuruzsló. 

de már annyi mindent próbáltam...

tudjuk, mert mi is!

Félsz belekezdeni, mert már rengeteg pénzt költöttél orvosokra, terapeutákra, tesztekre és mégsem történt nagy változás?

Nekünk sem idegen ez a probléma és tudjuk, hogy nehéz újra bizalmat szavazni valami újnak. 

Ráadásul ez itt szembemegy minden eddig bevett gyakorlattal. Ez itt nem személyes konzultáció, így jogosan gondolhatnád, hogy hogyan tudnánk segíteni, amikor több százezer forintért is csak hajmeresztő tanácsokat kaptál. 

A hisztaminintolerancia kezelése nem merül ki abban, hogy egy kis hisztaminszegény diétával és pár vitaminnal helyrehozzuk. 

A csoportos program lehetőséget ad arra, hogy ne csak utasításokat kapj, mert ugye egy klasszikus konzultáció esetén ez történik.

Vedd meg, szedd be, tartsd be, de a miért és a hogyan legtöbbször elmarad. Nincs idő rá. És valljuk be 30000 Ft-os órabérnél nem is akarnád megfizetni, hogy valaki az emésztés folyamatát vagy az enzimek működési mechanizmusát magyarázza el neked. A csoportban viszont lehetőség van erre. 

Hidd el, sokkal többet fogsz kapni a programtól, mint eddig bármilyen tanácsadáson! És erre garanciát is vállalunk!

Mit kapsz?

Folyamatos támogatás Nem vagy egyedül Csapatban könnyebb

több szakértő egy helyen

Sehol nem találsz olyan komplex megoldást a problémádra, mint itt. Nincs még egy olyan rendszerszemléletű segítség  hisztaminérzékenyeknek, ahol egyszerre több szakértőt is kapsz. Azért csináljuk így, mert senki nem érthet mindenhez! Ez az orvosoknál sincs másképp. A kardiológus nem végez pszichoterápiát annak ellenére, hogy a szívpanaszok összefügghetnek a stresszel. 

kész tervet kapsz

Hiteles, könnyen érthető és megbízható információkat fogunk nektek átadni. A program kezdetén nem férsz hozzá az összes videónkhoz, mert fogalmad sem lenne hol kezdj neki a rengeteg anyagnak. A csatlakozásod időpontjától automatikusan nyitjuk meg a videókat, abban a sorrendben ahogy haladnod kell!

Nem csak a testet érintő problémákkal, hanem személyiségfejlesztő, stresszcsökkentő technikákkal is készülünk nektek.

folymatos támogatás

Amíg a csoport tagja vagy hozzáférsz az anyagokhoz és kérdezhetsz tőlünk.

Egy igazán támogató és segítőkész közösség tagja leszel, ha akarsz.

Folyamatosan bővülő könyvtárunkkal és élő kérdezz-felelekkel is támogatunk. 

Emelett biztosítunk személyes konzultációs lehetőséget (az ár nem tartalmazza), ha úgy érzed szükséged lenne rá. 

 

Szakértőink, akikkel találkozni fogsz

Heiduk-Szabó Csilla

Természetgyógyász-Epigenetikai tanácsadó

Én (Csilla) írom a blogon lévő anyagokat, készítem a fordításokat, podcast-okat és személyesen vezetem a programot. Természetgyógyász vagyok és epigenetikai tanácsadó. A hisztaminérzékenység területén 10 éves tapasztalatom van, mert saját magam is érintett vagyok. A csoporton belül szívesen válaszolok a kérdéseidre, és segítek megtalálni a megoldásokat a problémáidra. 

Szász Linda

Pszichológus – Ultrarövid terápiás konzulens

Szász Linda pszichológus, Ultrarövid Terápiás Konzulens segíti a csoporttagokat a pszichohacking terén a program során. Linda elsősorban abban nyújt óriási segítséget, hogy megtaláld az utat saját magadhoz és azokhoz a dolgokhoz, amiket valójában szeretnél. Nélküle semmi sem létezne, amit most csinálok 🙂 Neked megtanítja, hogyan jelöld ki a határaidat, miként kommunikáld és hogyan csökkentsd a stresszt a mindennapokban.

Csonka Júlia

Funkcionális táplálkozási szakreferens

Csonka Júlia funkcionális táplálkozási szakreferens és dúla. A csoporton belüli kérdések megválaszolásában és a személyes konzultációk lebonyolításában Júlia segíteni. Hormonális és táplálkozási kérdésekben is nyugodt szívvel támaszkodhatsz a tudására. 

Erős Ágnes

Gyógytornász–Manuálterapeuta

Erős Ágnes gyógytornász-manuálterapeuta gyakorlataival könnyed mozgást is bevezetünk a mindennapokba. Ági a gyakorlatokat elsősorban a gerinc izmainak erősítésére állította össze, de minden korosztály számára könnyedén követhető. Az intenzitás növelésével azonban egyénre szabhatók a gyakorlatok.

Árvay Bálint

Funkcionális táplálkozási szakértő

Árvay Bálint funkcionális táplálkozási tanácsadó, jód- és nehézfém profi. A detox témakörben Bálint készítette a csoport anyagait, ahol rengeteg érdekes dolgot tudsz meg tőle a környezetünkben található nehézfémekről. Régóta, nagyon alaposan foglalkozik a nehézfém-kivezetés témájával.

Még mindig nem hiszel nekem?

akkor ezt nézd!

Mit veszíthetsz vele, ha jelentkezel?

Mégiscsak jobban leszel?

Megismersz egy új nézőpontot a hisztaminérzékenységgel kapcsolatban?

Megtanulsz aktívan tenni az egészségedért? 

El tudsz menni végre nyaralni hasmenés és szorongás nélkül?

Nem fogsz étkezés után halálfélelemben a szívedhez kapni, mert majd kiugrik?

Egészségesebb leszel te és a családod is?

mennyibe kerül?

Havi előfizetés tartalma

19990,-/hó

3 havi előfizetés tartalma

59970,- helyett
50990,-/ 3 hó

garancia

Bizalom a bizalmadért cserébe

Normális esetben a letölthető anyagokat tartalmazó online kurzusokra nem adnak pénzvisszafizetési garanciát.

Én viszont nagyon bízom benned és magamban is. Tudom, hogy tudok neked segíteni ezért hagyok időt, méghozzá 14 napot, hogy beleszagolj a csoportéletbe és abba, hogy milyen módon segítem a hozzám fordulókat. Az előfizetésed indulásától 14 napig visszakérheted a befizetett összeget, ha mégis valami teljesen más lenne a dolog, mint amire gondoltál. 

Ezen kívül ez egy előfizetés, amit akkor fizetsz, ha elégedett vagy és úgy érzed megéri neked havonta ennyit az egészségedbe és magadba fektetni. Senkit nem ejtünk túszul, bármikor felmondhatod az előfizetésed és maximum egy havi díjat buktál el.  

kérdések&válaszok

Először nézd meg kérlek a promóciós és a spam mappádban, mert előfordul, hogy ott landol. Ha sehol nem találnád, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@hisztamin.info e-mail címen.

Legközelebb 2023 április 3-án tudsz csatlakozni hozzánk, és mihamarabb foglald el a helyed, mert a résztvevők száma limitált a várólista viszont hosszú. A leggyorsabbak előnyt élveznek, emiatt nem gondolkodj túl sokáig.

Igen. 

  • 18 év alatti nem vehet részt a programban.
  • Alapvető számítógépes technikai ismeretek. Nem tudunk segíteni abban, hogy nem indul a Zoom, nincs hang nálad, nem tudsz belépni. Ilyen esetben feltétlenül kérj meg családtagot, hogy segítsen neked. 
  • Zoom felhasználói ismerete, ingyenes Zoom fiók létrehozása az élő kérdezz-felelekhez 
  • Kajabi program használata a videók megtekintéséhez. Működik számítógépen és telefonon is. 

Átutalással nem tudsz fizetni!

Ez egy előfizetéses rendszer, minden hónapban automatikusan terheli meg az oktatórendszer a bankkártyád.

A fizetés a Stripe világszerte használt fizetési rendszerén keresztül történik. Bármilyen bankkártyát elfogad a rendszer. 

Más fizetési lehetőség nincs. 

A bankkártyád adatait az első vásárlás alkalmával meg kell adnod és mi minden hónapban ugyanazon a napon megterheljük a bankkártyádat az előfizetés összegével. 

Ha le szeretnéd mondani, akkor a következő levonás előtt 48 órával írnod kell egy e-mailt nekünk a hello@hisztamin.info címre és töröljük a tagságod.

Ha nem jelezed a hónapforduló előtt 48 órával a lemondást, akkor CSAK a következő terhelés előtt tudjuk érvényesíteni.

A csoport résztvevőinek külön kedvezményes áron lehetősége van személyes konzultációra is időpontot egyeztetni. 

A hozzáférést a vásárlást követően pár percen belül megkapod! Ha szeretnél azonnal bele is vághatsz.

Nincs!

Bele se kezdj, semmit nem fogsz elérni, ha attól várod a csodát, hogy majd bekapkodsz pár probiotikumot meg quercetint. 

Bírod a glutént? Millió okot tudok mondani, hogy miért ne egyél gluténes gabonákat és tartom is magam ahhoz, hogy gluténmentesség nélkül a gyógyulás nem fog menni.

Ha erről nem tudsz lemondani nincs értelme csatlakoznod. Táplálkozásterápia nélkül mi nem tudunk segíteni. 

 

Ez olyan mint a Netflix. Amíg előfizetsz addig nézheted a mozit és élvezheted a szolgáltatást. 

Persze kapsz letölthető pdf-eket, mint például receptek, vagy listák, de a videók anyagait megnézni csak addig tudod, amíg a programban vagy. 

Ha kilépsz 4 hét után majd 3 hónap múlva újra belépsz, akkor újraindul az előfizetésed és ismét csak az első szakasz anyagaihoz férsz hozzá. Tehát nem fogsz 3 hónappal később 3-szor annyi videót látni 2 havidíjért. 

Mi 12 hetet feltétlenül ajánlunk, hogy maradj a csoportban. Ezidő alatt fel tudod dolgozni a videókat és, ha nem lazsázol tényleg sokkal jobban leszel.

Természetesen addig maradsz, amíg szeretnél nem kell kilépned a 3 hónap elteltével, csak rajtad múlik meddig maradsz!

Igen!

De a csoporton belül egyéni egészségügyi problémák megoldására nincs lehetőség. Nem elemzünk semmilyen laborleletet és nem is lehet kiposztolni ilyeneket. 

Felelősségteljesen vezetjük a csoportot és nem vállaljuk a rizikót, hogy személyes adatok illetéktelen kezekbe kerülhetnek.

Laborlelet áttekintésére kizárólag személyes konzultáció esetén van lehetőség. 

Természetesen. 

Ha frissen sült hisztaminos vagy, akkor is szeretettel várunk. Rengeteg hasznos anyaggal és támogató közösséggel fogadjuk a kezdőket. 

Ezt így nem lehet kijelenteni.

Van aki a csoport alapján is kiemelkedő javulást ér el, van akinek az esete azonban sokkal bonyolultabb és szükség van személyreszabásra is.

Itt nem vagy magadra hagyva, ami hisztaminózis esetén egy kincs, mert mindenre reagálhatsz az első időben. Ilyenkor jól eső érzés, ha megoszthatod mi történt veled, és hasonló cipőben járó sorstársak támogatást nyújtanak.  

Ha bármi gondod akadna, mindig „kéznél” vagyunk. 

Amennyiben úgy tűnik szükség lesz személyes konzultációra is, akkor erre is van lehetőség. 

Ha felfüggeszted az előfizetésed az anyagokhoz való hozzáférésed a kifizetett hónap végével megszűnik.

Ha kilépsz, de idővel meggondolod magad egy alkalommal biztosítunk visszalépési lehetőséget.

Ha mégegyszer kilépsz, többet nem léphetsz vissza. 

A csoporton belül nem elemzünk semmilyen leletet, sőt ki sem engedjük a csoportba, ha fel akarnád tölteni.

A Hisztaminhack a hisztaminérzékenységről, életmódról és a megfelelő étrendről szól, nem gyógyítunk egyéb betegségeket a csoportban, akkor sem, ha a mi oknyomozó javaslataink alapján bukkansz rá a problémára! 

Semmit nem kell megvenned. Csak javaslatokat teszünk, de teljes mértékben tiéd a döntés, hogy szedni akarod-e az adott étrendkiegészítőt. 

Figyelj! Fizess elő egy hónapra, ha nem tetszik lemondod egy hónap után és egy fél tank benzint buktál, de addig is hozzáférsz azokhoz a videókhoz amire jelenleg a legégetőbb szükséged van. Szerintem ettől már sokkal több pénzt kiadtál mindenféle csodaterápiára. 

DE! Ha te még nem érzed azt, hogy rossz így élned, ha még nem szenvedsz eléggé, hogy komolyan vedd az egészségi állapotod, akkor ne gyere, mert valóban nincs itt a helyed!

Azért tudd, hogy mi mindig tárt karokkal várunk, ha mégis másképp döntenél!

Mire vársz még?

Meddig szeretnéd még így élni az életed?

Miért halogatod még mindig a változtatást? Hova vezet, ha nem törődsz az egészségeddel? Mennyi ideig tudod még ezt az állapotot elviselni? Még egy évet, még öt évet?

Én egy napot sem bírnék már ki úgy, amilyen állapotban voltam mikor kiderült a hisztamin intoleranciám.

Azt gondolod, hogy megoldódik, ahogy eddig próbáltad? De hát eddig sem működött, mitől működne most, vagy a jövő héten, vagy egy év múlva?

Na, akkor most jössz vagy tovább szenvedsz egyedül? 

Légy őszinte magadhoz

Mikor ettél utoljára anélkül, hogy egy pillanatra sem futott át a gondolat a fejeden, hogy rosszul leszel?

Te is zsonglőrködsz a munka, a család és a főzőcske között? Ha nem marad idő magadra (és ez gyakran előfordul) élelmiszeripari hulladékot eszel? Rizspufi, chips, sült krumpli… Ezek az ételek kalóriát ugyan biztosítanak, de tápanyagokat nem a szervezetednek, amire óriási szüksége lenne a gyógyuláshoz. Így nem fog menni!

Tudom, hogy próbáltál segítséget kérni, de nem érkezik. Hiába mentél el az ajánlott dokihoz, a legmenőbb helyi táplálkozási tanácsadóhoz, a legfelkapottabb biorezonanciás mérésre és már mikrobiomtesztet is csináltattál, de egyik sem hozott megváltást. Semmi mást nem szeretnél csak visszakapni a gondtalan életed, és mondja már meg valaki, hogy mégis hogy a fenébe lehetséges ez, mert eddig egyik tipp sem jött be.  

Pontosan ismerem, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézned, milyen nap mint nap szétszakadni a napi mókuskerék, a konyhai rabszolgamunka és az elvárások között. Tudom mennyire ijesztő egy olyan testben élni, ami minden behatásra rezonál és reagál. Aki ezt nem tapasztalja meg, szerintem nem is értheti. A félelmet tovább erősíti, hogy mindenki csak találgat mi bajod.

Nem ígérem, hogy minden bajodra megoldást találunk, de én már 10 éve taposom ezt az utat és lassan olyan vagyok, mint MacGyver. Mindenre IS van egy jó ötletem! Szerintem adj egy esélyt dolognak és meglátod, hogy ez volt a legjobb döntés, amit tehettél, hogy végre szemmagasságból tudj megküzdeni a hisztamin érzékenységeddel. No risk, no fun!

Ui.: Ha nem így lenne, és tényleg nem tudunk neked segíteni, két hét után jelezheted és visszafizetjük a program árát! 

Igazad van az egészségre szavazok!

Disclaimer: A programban való részvétel nem helyettesíti az alapos orvosi vizsgálatot. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért nem vállalunk felelősséget. Fenntartjuk a jogot, hogy az előfizetést egyoldalúan felmondjuk, amennyiben úgy ítéljük az egészségi állapotod nem teszi lehetővé a részvételt. Tartósan fennálló súlyos vagy akut tünetek esetén a jelentkezésedet elutasíthatjuk!