Hisztaminintolerancia kezelése komplexen

a hisztaminszegény diétán túl 

Ezer dolgot kipróbáltál már? Nehezen hiszed el, hogy valaki tud segíteni?

Akkor itt a helyed, mert mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy együtt menni fog, hogy 6 hónap után az egész program árát visszafizetjük, ha nem leszel jobban! 

Hisztaminintolerancia kezelése komplexen

A hisztaminszegény diétán túl

Ezer dolgot kipróbáltál már? Nehezen hiszed el, hogy valaki tud segíteni?

Akkor itt a helyed, mert mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy együtt menni fog, hogy 6 hónap után az egész program árát visszafizetjük, ha nem leszel jobban! 

Neked is eleged van már, hogy...

… a konyha rabja vagy, de mégsem látszik az eredmény?

… orvostól orvosig jársz, de csak bolyongsz az egészségügyi rendszerben?

… kivizsgáltak tetőtől talpig és minden eredmény negatív?

… azt mondják pszichés, keress egy pszichológust vagy pszichiátert?

… már mindenkinél jártál és mindent kipróbáltál mégis csak ideig-óráig jobb?

Érzed, hogy az eddigi próbálkozásoktól többre van szükséged, de fogalmad sincs milyen lépésekre van szükség ahhoz, hogy igazi Hisztaminhacker légy? 

Akkor pont tökéletes helyen vagy, mert én tudom!

miért pont én?

de már annyi mindent próbáltam...

Tudjuk, mert mi is! 

Félsz belekezdeni, mert már rengeteg pénzt költöttél orvosokra, terapeutákra, tesztekre és mégsem történt nagy változás?

Számunkra is ismert ez a probléma és tudjuk, hogy nehéz újra bizalmat szavazni valami újnak. 

Ráadásul ez itt szembemegy minden eddig bevett gyakorlattal.Ez itt nem személyes konzultáció, így jogosan gondolhatnád, hogy hogyan tudnánk segíteni, amikor több százezer forintért is csak hajmeresztő tanácsokat kaptál. 

A hisztaminintolerancia kezelése nem merül ki abban, hogy egy kis hisztaminszegény diétával és pár vitaminnal helyrehozzuk. 

A csoportos program lehetőséget ad arra, hogy ne csak utasításokat kapj, mert ugye egy klasszikus konzultáció esetén ez történik.

Vedd meg, szedd be, tartsd be, de a miért és a hogyan legtöbbször elmarad. Nincs idő rá. És valljuk be 20000 Ft-os órabérnél nem is akarnád megfizetni, hogy valaki az emésztés folyamatát vagy az enzimek működési mechanizmusát magyarázza el neked. A csoportban viszont lehetőség van erre. 

Hidd el, sokkal többet fogsz kapni a programtól, mint eddig bármilyen tanácsadáson! És erre garanciát is vállalunk!

program tartalma

6 hónap modulokra osztva

Az első hónapban az étkezés rejtelmeit fogjuk tárgyalni. Segítséget kapsz mi van akkor, ha nem tudsz fehérjét fogyasztani, miként legyen kiegyensúlyozott a étrended. 

Szót ejtünk a javasolt étrendkiegészítőkről, a cirkadián ritmus és alvás hisztamincsökkentő szerepéről. 

Kapsz recepteket, és ötleteket is az étkezéshez.

Az emésztőrendszer működéséről fogsz tanulni és a bélrendszer egészségéről. 

Megmutatjuk mit tehetsz akkor, ha nincs lehetőséged mikrobiomtesztet csináltatni, de ha szeretnél egyet abban is segíteni fogunk és a kiértékelést is elkészítjük neked.

Miután megtanulsz egészségesen étkezni és a emésztőrendszer működését is elkezdtük helyreállítani jöhet a szorongás és a neurotranszmitterek egyensúlyának megteremtése. 

Mutatunk neked olyan növényi hatóanyagokat, amelyek segítik a relaxációt és mellékhatás nélkül alkalmazhatóak. 

A neurotranszmitterek mennyisége mérhető is, ha ennyire mélyre szeretnél vándorolni, ebben is tudunk segíteni. 

Mint epigenetikai tanácsadó nem hagyhatom ki a méreganyagokat és hatásaikat a szervezetünkre. Egyes anyagok képesek a génexpressziónkat is megváltoztatni ráadásul nem is kevés ilyen anyag vesz körül minket és szinte egytől-egyig mind hisztaminfelszabadító is.

A méregtelenítés és a májtámogatás a jelenben az egyik legfontosabb feladatunk ahhoz, hogy hosszú, panaszmentes életet élhessünk.

A fáradtság esetén a legtöbben a mellékvese kifáradását okolják. Mi is fogunk vele foglalkozni, de a mitokondriális működés helyreállításán is fogunk dolgozni, ugyanis erre még mindig nagyon sokan nem gondolnak, mint a fáradtság okozója. 

A hisztaminérzékenység 90%-ban a nőket érinti, emiatt az egyik fő mumusnak a női hormonrendszer működését tartjuk.

Azonban nem csak a szexuálhormonokkal hozható összefüggésbe a hisztaminérzékenység (pl.: ösztrogéndominancia), hanem a pajzsmirigy által termelt hormonok egyensúlyának felborulásával is. 

A program egy teljesen zárt Facebook csoportban zajlik, amelybe kizárólag a program résztvevői vehetnek részt. Egy csoport, ahol bátran, őszintén felteheted a kérdéseidet.

Kommentelhetsz, kérdezhetsz, megoszthatod a gondolataidat, sikereidet olyan emberekkel, akik ugyanazon az úton haladnak, amelyet te is bejársz.

Ha szeretnéd akár 6 hónapon keresztül is fogjuk a kezed és segítünk, hogy ne veszítsd el a motivációt, amikor jobban leszel. Ismerős ez a csapda neked is? 

Minden hónap utolsó csütörtök estéjén élő kérdezz-feleleket tartunk, ahol minden kérdésedre személyesen is választ kaphatsz. 

6 hetente tartani fogunk élő workshopokat, ahol segítünk kiigazodni egy általános nagyvérképen, a  étrendkiegészítőiden és meg is tanítjuk, hogy alkalmazni tudd a jövőben. 

Ha félévre előfizetsz a Hisztaminhack programra ajándékba kapsz egy 100 oldalas hisztaminszegény recepteket tartalmazó ebookot is. A receptek nem tartalmaznak szóját, tojásfehérjét, glutént, sőt még a gluténmentes alapanyagok nagy részét sem. Nem használok lisztkeverékeket, a receptek túlnyomórészt alacsony fruktóztartalmúak.

Az ételek a svájci táblázat 0-ás és 1-es kódú alapanyagaiból készülnek. A receptek 12 hetet fednek le, minden hétre menüötlettel!

A receptek egy részét videós formában is megnézheted. 

a program előnyei

Folyamatos támogatás Nem vagy egyedül Csapatban könnyebb

több szakértő egy helyen

Sehol nem találsz olyan komplex megoldást a problémádra, mint itt. Nincs még egy olyan rendszerszemléletű segítség  hisztaminérzékenyeknek, ahol egyben kapsz több szakértőt. Pedig ez az orvosoknál sincs másképp. A kardiológus nem végez pszichoterápiát annak ellenére, hogy a szívpanaszok összefügghetnek a stresszel. 

holisztikus

Hiteles, könnyen érthető és megbízható információkat fogunk nektek átadni. Hetente egy új videóval, jegyzetekkel és élő kérdezz-felelekkel is támogatunk. Nem csak a testet érintő problémákkal, hanem személyiségfejlesztő, stresszcsökkentő technikákkal is készülünk nektek. Minden hónapban 3 hetet bodyhackkel és 1 hetet pszichohackkel fogunk fogunk foglalkozni.

folymatos támogatás

Amíg a csoport tagja vagy hozzáférsz az anyagokhoz és bármikor kérdezhetsz tőlünk. Elérhetőek vagyunk és segítünk, ha valahol nehézségeid adódnak. Emelett biztosítunk személyes konzultációs lehetőséget (az ár nem tartalmazza), ha úgy érzed szükséged lenne rá. A csoport legnagyobb előnye, hogy nem egy utasítást kapsz aztán boldogulj ahogy tudsz, hanem bármikor ott vagyunk, ha bizonytalan lennél. 

Szakértőink, akikkel már biztosan találkozni fogsz

Heiduk-Szabó Csilla

Természetgyógyász-Epigenetikai tanácsadó

Én (Csilla) írom a blogon lévő anyagokat, készítem a fordításokat, podcast-okat és személyesen vezetem a programot. Természetgyógyász vagyok és epigenetikai tanácsadó. A hisztaminérzékenység területén 10 éves tapasztalatom van, mert saját magam is érintett vagyok. A csoporton belül szívesen válaszolok a kérdéseidre, és segítek megtalálni a megoldásokat a problémáidra. 

Szász Linda

Pszichológus – Ultrarövid terápiás konzulens

Szász Linda pszichológus, Ultrarövid Terápiás Konzulens segíti a csoporttagokat a pszichohacking heteken a program során. Linda elsősorban abban nyújt óriási segítséget, hogy megtaláld az utat saját magadhoz és azokhoz a dolgokhoz, amiket valójában szeretnél. Nélküle semmi sem létezne, amit most csinálok 🙂

Csonka Júlia

Funkcionális táplálkozási szakreferens

Csonka Júlia funkcionális táplálkozási szakreferens és dúla. A csoporton belüli kérdések megválaszolásában és a személyes konzultációk lebonyolításában Júlia fog segíteni. Hormonális és táplálkozási kérdésekben is nyugodt szívvel támaszkodhatsz a tudására.

Erős Ágnes

Gyógytornász–Manuálterapeuta

Erős Ágnes gyógytornász-manuálterapeuta gyakorlataival könnyed mozgást is bevezetünk a mindennapokba. Ági a gyakorlatokat elsősorban a gerinc izmainak erősítésére állította össze és Csillán mutatja be, de minden korosztály számára könnyedén követhető. Az intenzitás növelésével azonban egyénre szabhatók a gyakorlatok.

Árvay Bálint

Funkcionális táplálkozási szakértő

Árvay Bálint funkcionális táplálkozási tanácsadó, jód- és nehézfém profi. A detox hónapban a webinár vele zajlik, ahol rengeteg érdekes dolgot tudsz meg tőle a környezetünkben található nehézfémekről. Régóta, nagyon alaposan foglalkozik a nehézfém-kivezetés témájával.

Még mindig nem hiszel nekem?

akkor ezt nézd!

Kinek nem ajánljuk a részvételt?

 • Ha vegán vagy, mert a receptjeink és étrendkiegészítő javaslataink állati eredetű élelmiszereket tartalmaznak.
 • Ha magadon kívül keresed a megoldást. Nálam sincs olyan varázspirula, amelytől egy csapásra meggyógyulsz úgy, hogy nem kell tenned érte semmit, és boldogan visszatérhetsz a régi szokásaidhoz, amelyek a jelen állapotodhoz vezettek. Alapvető feltétel, hogy akard te is, én nem tudlak erőszakkal megváltoztatni (és nem is akarlak).
 • Akut panaszaid vannak, amik orvosi hatáskörbe tartoznak. 
 • Ha nem állsz készen lemondani azokról az élelmiszerekről, amelyek hátráltatják a gyógyulást. Ilyenek a gluténtartalmú gabonák, a rossz minőségű tejtermékek, lektinek, ultrafeldolgozott szénhidrátok.
 • A programban 18 év alattiak nem vehetnek részt! A program javaslatai felnőttre vannak szabva. 

Mit veszíthetsz vele, ha jelentkezel?

 • Mégiscsak jobban leszel?
 • Megismersz egy új nézőpontot a hisztaminérzékenységgel kapcsolatban?
 • Megtanulsz aktívan tenni az egészségedért? 
 • El tudsz menni végre nyaralni hasmenés és szorongás nélkül?
 • Nem fogsz étkezés után halálfélelemben a szívedhez kapni, mert majd kiugrik?
 • Egészségesebb leszel te és a családod is?

Egyáltalán semmi rizikóval nem jár neked a jelentkezés, mert ha nem így lesz élhetsz a 100% pénzvisszafizetési garanciával. 

mennyibe kerül?

A program indulása és a Jelentkezési határidő: október 11 22:00!

A program havi előfizetéses rendszerben valósul meg, de mégis egy kerek egészként tekints rá. Ahhoz, hogy valóban hosszútávon jobban légy mindenképp javaslom, hogy határozd el magad és mind a 6 hónapot csináld végig. 

Ennek ellenére választhatod a havi előfizetéses opciót is, és a hónap leteltével kiléphetsz a csoportból, ha úgy érzed ez nem neked való. 

Első nekifutásra úgy gondolom, hogy 6 hónap után elengedhetjük a kezed, mert addigra meg fogsz tanulni mindent, ami fontos lesz számodra. Ha mégis amellett döntenél, hogy tovább a csoportban akarsz maradni, akkor jelentős kedvezmény mellett lehetőséget biztosítunk rá. De ne szaladjunk ennyire előre!

Havi előfizetés

tartalma

Ára: 11990,-/hó

Fél éves előfizetés

tartalma

Spórolj egy havi díjat és legyen tiéd ingyen egy Hisztaminkalauz kezdő hisztaminosoknak, ha egy összegben fizetsz!

Ára: 59950,- / félév

garancia

Bizalom a bizalomadért cserébe

Normális esetben a letölthető anyagokat tartalmazó online kurzusokra nem adnak pénzvisszafizetési garanciát.

Én viszont nagyon bízom benned és magamban is. Tudom, hogy tudok neked segíteni ezért hagyok időt, méghozzá 30 napot, hogy beleszagolj a csoportéletbe és abba, hogy milyen módon segítem a hozzám fordulókat. A program indulásától 30 napig visszakérheted a befizetett összeget, ha mégis valami teljesen más lenne a program, mint amire gondoltál. 

Ha fél évre fizetsz elő, akkor pedig garantálom, hogy sokkal jobban leszel, de ha mégsem így lenne visszafizetem az egész befizetett összeget!

*Ha érvényesíteni szeretnéd a pénzvisszafizetési garanciát 6 hónap elteltével, nincs más teendőd, mint egy pár kérdésből álló kérdőívet kitölteni, amivel ellenőrizni tudjuk, hogy a program anyagával tisztában vagy és próbáltad követni, de ennek ellenére sem lettél jobban.  

kérdések&válaszok

Először nézd meg kérlek a promóciós és a spam mappádban, mert előfordul, hogy ott landol. Ha sehol nem találnád, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@hisztamin.info e-mail címen.

Ha lekésted a jelentkezést, akkor legközelebb januárban tudsz csatlakozni hozzánk!

Igen. 

 • 18 év alatti nem vehet részt a programban.
 • Facebook profil nélkül sem teljesen ideális a részvétel, de megoldható mivel a videók nem a Facebookon lesznek. Mini élő videókkal azonban fogok érkezni a Facebookon is és ebben az esetben ezeket nem fogod látni.
 • Zoom felhasználói ismerete az élő kérdezz-felelek és a workshopok esetén
 • Kajabi program használata a videók megtekintéséhez. Működik számítógépen és telefonon is. 

A letölthető bónuszokat október 1-jétől fogod elérni! E-mailben értesítünk róla. 

Átutalással kizárólag a féléves előfizetést tudod kiegyenlíteni. 

Ha így szeretnél fizetni írj egy e-mailt a hello@hisztamin.info e-mail címre és kiállítunk neked egy átutalásos számlát.

A honlapon keresztül nincs lehetőség ilyen opcióra és a havi díjat sem lehet így kiegyenlíteni. 

A bankkártyád adatait az első vásárlás alkalmával meg kell adnod és mi minden hónapban ugyanazon a napon megterheljük a bankkártyádat az előfizetés összegével. 

Ha le szeretnéd mondani, akkor írnod kell egy e-mailt nekünk a hello@hisztamin.info címre és töröljük a tagságod.

A csoport résztvevőinek külön kedvezményes áron lehetősége van személyes konzultációra is időpontot egyeztetni. 

A hozzáféréseket október 10-én fogod megkapni. Addig a csoportba belépni nem lehet és a heti anyagokhoz sem férsz hozzá. 

Igen! 

A Hisztaminkalauzt nem helyettesíti a program, hanem arra épül. Képzeld el úgy, mintha annak a folytatása lenne. A hisztaminhacker csoportban már nem lesz szó az élelmiszertárolásról vagy bevásárlásról. Az alapokat a Hisztaminkalauzban tudod elsajátítani a program pedig annak a folytatása.

Ha teljesen totálisan kezdő vagy, akkor a Hisztaminkalauzzal kell kezdened. Abban van összefoglalva minden a kezdeti időszakra. 

Kezdőként a legjobb, ha a fél éves előfizetést választod, mert akkor ajándékba kapod a Hisztaminkalauzt és mire kezdődik a program már túl leszel rajta.

Ha nem szeretnéd a féléves előfizetést választani, akkor a vásárlásnál, amikor egy hónapra előfizetsz a rendszer fel fogja ajánlani a Hisztaminkalauzt kedvezményes áron. 

 

Mert folyamatos segítséget kapsz, nem vagy magadra hagyva, ami hisztaminózis esetén egy kincs, mert mindenre reagálhatsz az első időben. Ilyenkor jól eső érzés, ha elérhető az, aki segíteni próbál neked.  

A csoport miatt könnyebb a motivációt fenntartani, mint egy konzultációt követően. 

Ha bármi gondod akadna, mindig “kéznél” vagyunk. 

Amennyiben úgy tűnik szükség lesz személyes konzultációra is, akkor erre is lesz lehetőséged. 

A féléves előfizetés esetén az első hónap végéig dönthetsz úgy, hogy mégsem csinálod és visszakapod a teljes vételárat. 

Az első hónapot követően azonban már nem gondolhatod meg magad, kizárólag a végén, ha elégedetlen vagy élhetsz a pénzvisszafizetési garanciával. 

Csak akkor amikor új belépők érkeznek a csoportba, de ekkor is csak egy alkalommal engedünk vissza. 

Ha mégegyszer kilépsz, többet nem léphetsz vissza. 

A Restartnak egy nagy hibája van, hogy rövid. Nagyon intenzív, rengeteg anyag van belepakolva és mire felfogják a résztvevők az egészet vége lesz és magukra maradnak egy hatalmas puttonnyal. Több olyan résztvevő is volt, aki 3-szor csinálta végig, mert mindig volt benne újdonság és biztonságot adott, hogy bármikor kérdezhet. 

Mindenképp el kellett volna nyújtani a programot, viszont mivel a belépés limitálva van 20 főre olyan áremelést kellett volna eszközölnünk, amit ebben a bizonytalan helyzetben nem akartunk és igazából nem is mertünk meglépni. 

Ezért jött az előfizetés ötlete, nincs limit és megpróbáljuk ilyen formában fogni a kezeteket, de természetesen a lehető legtöbbet adni ilyen formában. 

A Restart pedig jövőre, ha jobb lesz a gazdasági helyzet egy exkluzív programmá fog előlépni. 

Semmit nem kell megvenned. Csak javaslatokat teszünk, de teljes mértékben tiéd a döntés, hogy szedni akarod-e az adott étrendkiegészítőt. 

Természetesen igen, de első körben 6 hónapnyi anyaggal készülünk nektek. Tehát 6 hónap elteltével újrakezdjük a modulokat. 

Ha ennek ellenére maradni szeretnél nagyon kedvező áron megteheted majd. 

A programban való részvétel nem helyettesíti az alapos orvosi vizsgálatot. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért nem vállalunk felelősséget. Tartósan fennálló súlyos vagy akut tünetek esetén a jelentkezésedet elutasíthatjuk!