Hisztaminkalauz landing

Elég a hisztaminkáoszból!

Ha már nincs kedved tovább kísérletezni miként kerüld el a hisztamin okozta kellemetlen tüneteket, tarts velem és megmutatom neked is hogyan élhetsz tünetmentes életet a hisztaminérzékenység ellenére is! 

virtuális

Hisztaminkalauz

kezdőknek és bolyongóknak

Most ismerkedsz a hisztaminérzékenységgel?

Esetleg már pár hónapja keresed a megoldást, de nem igazán találod?

Akkor ezek a kérdések a te fejedben is biztosan megfordultak már jópárszor…

… biztos, hogy hisztaminérzékeny vagyok? Teljesen összefüggéstelenül jelentkeznek a tünetek. Néha jól tolerálok dolgokat, néha még a csapvíztől is rosszul vagyok!

… már csak 5 féle élelmiszert eszek, de nem hogy jobban vagyok, hanem egyre rosszabbul. Kezdem elveszteni a reményt, hogy ez valaha javulni fog.

… annyi pénzt költöttem orvosokra és tanácsadókra, de csak még jobban összezavartak. Az orvosom szerint ez csak pszichés.

… olvastam, hogy az sem mindegy mennyi ideig tárolom az ételeket vagy felmelegítem-e. Most akkor mi az igazság?

… szedjek Dao enzimet az étkezések mellé, az segítene, hogy ne legyek rosszul az étkezések után?

… hogyan deríthetném ki a hisztaminérzékenységem okait? Millió betegség kísérője lehet hisztaminintolerancia, de hol kezdjem? 

… most akkor mit lehet még enni, mert már fogalmam sincs, annyira zavaros az egész.

… miért térnek el egymástól a hisztamintáblázatok és hol találok egy megbízhatót?

milyen gyógyszereket lehet szedni, mert láttam, hogy sok rosszul tolerálható?

miért

Imádni fogod, ha nem kell többet félni az étkezésektől

egyedülálló

Ennyire kompakt videós és írásos oktató anyagot nem találsz máshol a hisztaminózisról. Rengeteg időt és rosszullétet megspórolhatsz, mert villám-gyorsan megtanulod a legfontosabb tényezőket, amelyeket feltétlenül figyelembe kell venned a gyógyuláshoz.

megbízható

Hiteles, egyértelmű és megbízható információkat tartalmaz a hisztaminózisról. Összefoglalva, egy helyen megtalálod a legfontosabb instrukciókat, amelyekre szükség van, hogy megtedd az első lépéseket a kifelé vezető úton. 

egyszerű

A kalauz tartalma mindenki számára könnyen érthető és alkalmazható tippeket tartalmaz a hisztaminszegény étkezéshez. Akár már holnap belevághatsz a kivitelezésbe, hogy mihamarabb leszámolj a tüneteiddel! Ne halogasd tovább!

hisztaminkalauz

visszajelzéseitek

hogyan működik

egyszerű, de nagyszerű

A Hisztaminkalauz nem csak egy szimpla e-book. A letölthető, olvasható anyagokon túl rövid oktatóvideókat is tartalmaz!

A filmecskéken belül te navigálsz, hogy melyiket melyik után kívánod megnézni, persze egy gondolatmenet alapján vezetni foglak a videók között, de valójában te döntesz melyik rész következzen.

Fogalmad nincs miről beszélek? Próbáljuk ki! A jobb alsó sarokban látsz egy chatbot-hoz hasonló kis kör alakú izét. 🙂
Kattints rá és indítsd el a lejátszást! Egyből látni és hallani is fogsz egy kis videót, amely tovább visz egy következőre attól függően, hogy milyen választ adsz.

A vásárlást követően azonnal végig tudod nézni a videókat, ha van időd (30 db kisvideót tartalmaz a kalauz, tényleg csak akkor kezdj neki, ha van időd 😃) és megkapod a hozzáférést az olvasható Hisztaminkalauzhoz.

Mindenképp azt javaslom, hogy a videókat is nézd végig, és a hozzá tartozó pdf-et is olvasgasd át alaposan.

További információkért nézd még meg a jobb sarokban lévő kis kerek “izé” alatti videókat. 

Hát így működik a Hisztaminkalauz. Egyszerű, de nagyszerű!

Segítőid
Heiduk-Szabo Csilla
Csilla

2013 óta tudom, hogy hisztaminintoleranciám van. Azóta is újra és újra sikerül elővarázsolnom és eltüntetnem is.

Hosszú történet, hogy ez miként megy, de az első és legfontosabb lépéseket összefoglaltam neked ebben a Hisztaminkalauzban.

Érdekelnek a különböző biohacking technikák és sikeresen alkalmazom is őket a mindennapokban. Enélkül nem sikerült volna elérnem, hogy jól legyek, mert az évekig tartó diétázgatás sehova nem vezetett. A saját utam mellett most már ezt választottam a hivatásomnak is, hogy másoknak is segítek ezen a korántsem egyszerű úton.

Detti

2020 márciusában diagnosztizáltak nálam hisztaminintoleranciát, azóta osztom meg a receptjeimet a Mentes Utakon blogon, hogy inspirációt nyújtsak azoknak, akik hasonló nehézségeken mennek át, mint én.

Szerencsére nem fogadtam el, hogy ezen túl így kell éljek, a kezembe vettem az egészségem, és azóta már számos allergént és magasabb hisztamintartalmú ételt tudok újra fogyasztani.

Mára már tudom, mennyi időt, pénzt és energiát lehet spórolni a megfelelő támogatással, így funkcionális táplálkozási tanácsadóként célom, hogy személyreszabott étrenddel és terápiával másoknak is segíthessek ebben.

Mi van, ha segítségre van szükségem?

Ha átfésülted az anyagot A-tól Z-ig és még van, ami nem teljesen tiszta, a programon belül, amelyben a videókat nézed, kérdezni is tőlem: felveheted a hangodat a programmal, készíthetsz nekem videót, vagy írhatsz üzenetet. Erről értesítést fogok kapni, és 48 órán belül válaszolok neked valószínűleg egy mini videóban, amelyet e-mailben fogsz megkapni arra a postafiókra, amivel megvásároltad a kalauzt. 

Jó nem?

Jó hát.

A kalauz tartalma

Minden, amit tudnod kell, hogy jól legyél

A hisztaminintolerancia témája nagyon komplex és sokrétű, ezért az egészséges hisztaminegyensúly eléréséhez nélkülözhetetlen az emberi szervezet működésének holisztikus szemlélete, és a “minden mindennel” összefügg elmélet alkalmazása a kezelés sikerességéhez.

mennyibe kerül?

Nem sorolom fel, hogy milyen értéket kapsz és mennyiért, mert nem kedvelem az ilyen reklámokat, ráadásul mindenkinek más lesz az érték egy-egy termék kapcsán.

Valaki a videókat imádja, valaki meg sem nézi, mert jobban szereti az írott anyagokat olvasni. Valakinek érték a tünetnapló, valakinek semennyire, mert soha egy betűt nem fog beleírni. 

Hisztaminkalauz landing

All inclusive csomag

10990,- 

Hisztaminkalauz receptek nelkul

Hisztaminkalauz receptek nélkül 

8990,-

Ha most már te is úgy gondolod, hogy nagy segítség lenne az útmutató kiutat találni a labirintusból, nincs más teendőd, mint a jobb alsó sarokban a kis kör alakú chatbotra kattintani vagy itt kiválasztani a megfelelő opciót. 

kérdések&válaszok

Először nézd meg kérlek a promóciós és a spam mappádban, mert előfordul, hogy ott landol. Ha sehol nem találnád, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@hisztamin.info e-mail címen.

 A visszaigazoló e-mailben, amit kaptál tőlünk a felső részen található egy letöltések rész. Itt kell rákattintanod a receptgyűjtemény feliratra és máris automatikusan eltöltődik!

Sajnos jelenleg Csillához októberig nincs szabad időpont, ezután pedig az új projektek miatt nem tudni, milyen opcióban lesz újra elérhető. 

Keressétek Dettit a mentesutakon.hu weboldalon, nála van lehetőség egyéni konzultációkra is. 

Ha bankkártyával fizetsz, akkor pillanatokon belül megérkezik, hozzád a rendelés. Ha átutalással fizetsz, akkor a fizetésed beérkezését követően küldjük ki a hozzáférést. 

Teljesen más a kettő. A Restart haladó hisztaminosoknak lett kitalálva, akik már évek óta diétáznak és nem javul az állapotuk. Ott ezekről a dolgokról már kevésbé esik szó. A Restart egy teljes életmódot átformáló program, amiben segítek, hogy mihamarabb minél több élelmiszert tudj fogyasztani. A Restart nem helyettesíti a Hisztaminkalauzt, ha kezdő vagy, és a Hisztaminkalauz semmilyen esetben sem váltja ki a Restartot! Ha egy lépcsővel feljebb szeretnél lépni, akkor a Restartot ajánlom!

Amennyi anyagot a Hisztaminkalauzba beszorítottunk, egyetlen konzultáció alkalmával képtelenség átadni. 

Lehetséges, hogy a tanácsadód írt egy útmutatást neked az otthoni teendőkhöz, de az eddig látottak szerint, sok fals információt tartalmaznak.

A Hisztaminkalauz nem váltja ki a terápia személyreszabását, de a hisztaminos életmódot sokkal jobban tudod belőle elsajátítatni, mint a konzultációk során. Nagyon jól kiegészíthetik egymást. 

Mivel többen kérdeztétek, hogy van-e lehetőség külön is megvásárolni a Hisztaminkalauzt vagy a receptest így lehetővé tettük ezt is. Dettinél a mentesbor.hu weboldalon elérhető önállóan a receptgyűjtemény is.