fbpx

Hisztamininfo Podcast

A Hisztamininfo Podcast részeit ezen az oldalon találod egy csokorba gyűjtve. Ha érdekel a hisztamin intolerancia, de nem szeretsz olvasni, akkor hallgasd meg Podcastjeimet, melyekben találsz beszélgetéseket, egyedül készített részeket, de az írott cikkek hanganyagait is összegyűjtöttük neked ide. 

természetesen egészséges

A felvételekben a hisztamin intoleranciát vizsgáljuk tudományos és mindennapi élet szempontjából. Az egészségünket érintő kérdések sokszor bonyolultak, mi pedig itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni őket. Ismerkedj meg a hisztamin intoleranciával, annak hatásaival, kezelési lehetőségeivel, és azzal, hogy hogyan élhetünk egészségesen ennek tudatában. Legyen szó a legújabb kutatásokról, étrendi tanácsokról, vagy a mindennapi élet kihívásairól, információkkal és támogatással segítjük hallgatóinkat.

Legújabb epizód

Ciklusszinkron – beszélgetés dr. Varga Zsuzsával

TOP 5 LEGTÖBBET HALLGATOTT EPIZÓD

Ki ír itt?

Csilla vagyok, természetgyógyász és epigenetikai szakértő. Régóta nem hagy nyugodni, hogy mi okozza valójában a hisztaminérzékenységet és milyen megoldásokat lehet bevetni, ha valakinek élete során van „szerencséje” megtapasztalni a vele járó kellemetlen tüneteket. 

Heiduk-Szabó Csilla