Hisztaminkalauz

10.990Ft

(4 vásárlói értékelés)

Megosztás

Leírás

A vásárlást követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amelyben megtalálsz minden információt a Hisztaminkalauz használatához. Ha nem kapnád meg pár percen belül, nézd meg a spam-ek között is!

Ha további kérdésed van a vásárlással kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@hisztamin.info e-mail címen!

Hisztaminkalauz termékről 4 értékelés

 1. Klaudia Kutas (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hasznos információk birtokába jutottam. Sok olyan dolog hangzik el, amit eddig nem tudtam, pedig több mint egy éve hisztamin intoleranciám van. A te oldaladra nem olyan rég találtam rá. Nagyon hálás vagyok, amiért ennyit segítesz nekünk a tapasztalataiddal, tudásoddal. Számomra sokkal hitelesebb egy olyan ember szájából hallani a dolgokat, aki valóban tudja, hogy min megyünk keresztül, mit élünk át már az első pillanattól. Szóval köszönök mindent!

  • Csilla (store manager)

   Kedves Klaudia! Nagyon szépen köszönöm a visszajelzésed és rettentően örülök neki, hogy még ennyi idő után is találtál benne újdonságot és számodra is hasznos tudást! 🙂

 2. Anikó (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hasznos, informatív kis kalaúz, ami hatalmas segítség egy kezdő HITesnek. 🙂

 3. Lajos B. (megerősített tulajdonos)

  Eddig csak reszben neztem at az anyagot, de igy is tudok hasznalni belole nehany informaciot ebben a nehez ugyben.

 4. Terez (megerősített tulajdonos)

  Alapvetően nagyon jó összefoglalónak és hasznosnak éreztem az anyagokat.

  Ugyanakkor szeretném visszajelezni, hogy nagyon nehezen kezelhető ez a videós oldal.
  Sokkal hasznosabb lenne, ha egyben lehetne látni az összes videót, és ki tudnánk választani mindig éppen azt, amit meg szeretnénk nézni.
  Másik alternatív megoldás lenne, ha nem egy-két perces videók készülnének, hanem egy, max kettő hosszabb és átfogóbb.

  Nagyon zavaró tehát, hogy nem lehet látni az összes videót, és nem is lehet visszalapozni, hogy a másik alternatívát is ki tudjuk választani. Sőt, a hallgatott videót visszapörgetni sem lehet (habár elég gyors a szöveg), ha esetleg valamit nem értettem volna jól, vagy esetleg le akarnám írni.
  Vagy ha pl. csak rákattintok a meditáció letöltésére, máris kiléptet egy másik oldalra, ahol a visszafelé gomb már nem működik, tehát újra be kell lépnem jelszóval, majd egyenként elnavigálgatni a videók között, mire visszajutok oda, ahol tartottam. Ugyanez igaz, ha csak véletlenül kattintok valahol félre az oldalon (pl. a középen lévő kis H betűre), és máris kiléptet. Mivel nagyon kis darabokra van szétszabdalva minden info, komoly türelemjáték visszajutni a korábban befejezett pontra.

  Továbbá szívesen hallottam volna többet arról is, hogy tkp mi is a hisztaminintolerancia, mi történik ilyenkor a hízósejtekkel, vagy milyen hatásmechanizmusok alapján működnek a javasolt táplálékkiegészítők. Szóval kicsit részletesebben ennek a tudományos hátteréről.

  • Csilla (store manager)

   Kedves Teréz!

   Köszönjük a visszajelzését.

   A videók a héten egy másik programba költöznek, ahol egy felületen belül található meg minden, a régi mini videók megszűnnek.

   A program anyaga nem változik meg, mert sajnos a legtöbben pont emiatt kedvelik a kalauzt, mert nem akarnak órákon át azzal bíbelődni, hogy olyan anyagokat olvassanak vagy nézzenek videón, ami ingyen is fent van a honlapon, ezért nem tettük bele.
   A Kalauz alapjában véve olyanoknak készült, akiknek nincs ideje, nagyon gyorsan van szükségük eligazodásra, mert dolgoznak reggeltől-estig, több kicsi gyermeket nevelnek és egyfolytában rahanniuk kell. Ezért is ilyen rövidek a videók, mert sokszor csak pár percük van, hogy leüljenek a kanapéra szusszanni és közben megnéznek egy 3 perces videót, majd “futnak” is tovább. Erre terveztük a Hisztaminkalauzt.

   A bővebb és éveken keresztül is alkalmazható tudást a Restart- és most a Hisztaminhack programunk tartalmazza, amely már nem kezdőknek szánt.

   Kedves Teréz a héten fog még kapni arról bővebb tájékoztatást, hogy hogyan tudja elérni az új felületen a kalauz anyagát, ahol a videók is már egy kicsit hosszabbak egyébként, de továbbra is rövidek.

   Üdvözlettel
   Hisztamininfo csapata

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.