fbpx
Köszönjük, ha megosztod!

Honnan tudhatom, hogy hisztaminérzékeny vagyok?

Ez az epizód abban lesz segítségedre, hogy segít eligazodni vajon a tüneteidet hisztaminintolerancia okozza-e.

A hisztaminintolerancia tünetei szerteágazóak, ezért könnyű összekeverni más betegségek tüneteivel is. Mivel a diagnosztika elsősorban azon alapszik, hogy más betegségeket kizárunk, tehát kizárásos diagnózist alkalmazunk, nehéz teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy hisztaminózissal van dolgunk.

Ez az epizód abban lesz segítségedre, hogy segít eligazodni vajon a tüneteidet a hisztamingazdag étkezés okozza-e. 

Ha úgy gondolod valóban hisztaminintolerancia okozza a kellemetlen testi érzeteket, akkor sem dőlhetsz hátra, mert a nyomozás még NEM ér véget, hanem pontosan itt KEZDŐDIK!

→ Az előző részben a diagnosztikai módszerekről volt szó, ha érdekel itt meghallgathatod! Hisztaminózis diagnosztika

→ További információkat a vizsgálatokkal kapcsolatban a Hisztamin intolerancia teszt cikkben a Hisztamininfo oldalán találsz!

→ Elvesztél egyedül a hisztaminózis labirintusában? Nem vagy egyedül! Nézd meg a Hisztaminhack programunkat! 

A Podcast részeit hallgathatod és követheted a Spotify-on, iTunes-on és a Google Podcast-on is.

Megosztás:

Csilla Vagyok,

természetgyógyász és epigenetikai szakértő. Régóta nem hagy nyugodni, hogy mi okozza valójában a hisztaminérzékenységet és milyen megoldásokat lehet bevetni, ha valakinek élete során van „szerencséje” megtapasztalni a vele járó kellemetlen tüneteket. 

A hisztaminintolerancia egy gigantikus terület, ahol soha nem dőlhetünk hátra, hogy már mindent tudunk. Ezt igyekszem sohasem szem elől téveszteni és ennek megfelelően folyamatosan képzem magam, hogy neked a legfrissebb, kiemelkedő színvonalú tudásommal tudjak segíteni. 

Csilla